Köttfärsgratäng
Blev att testa att göra köttfärsgratäng.
Alltid kul prova nya recept
Ingredienser
800 g köttfärs
1 lök
2 tomater
2 stora ägg
1 dl grädde
2 dl crème fraiche
Kryddor
Riven ost
Gör så här
Hacka löken fint och bryn tillsammans med köttfärsen i smör, krydda med tex paprika, chili, vitlök, svartpeppar och salt (eller vad du själv föredrar)
Blanda ihopa ägg, grädde och cremefraich, salt och peppar. Häll färsen i en form, skiva tomaterna och lägg över, häll över äggblandningen och strö över rikligt med riven ost.
Grädde i ugnen i 200 grader i ca 30 min.
Servera med sallad.
Denna kommer jag verkligen att göra om.
För den var ju så god.
» Veronica
Såg riktigt god ut! Tack för receptet, ska prova.
Trackback